9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Poliţiştii recrutaţi din sursă externă au depus jurământul

Dolj: Poliţiştii recrutaţi din sursă externă au depus jurământul


Cincisprezece polițiști doljeni recrutați din sursă externă au depus astăzi jurământul de credință. Activitatea s-a desfășurat în Amfiteatrul General „Ion Eugen Sandu” de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, într-un cadru festiv, solemn, guvernat de emoțiile proaspeților polițiști.

Festivitatea a fost deschisă de către domnul comisar șef dr. Constantin Nicolescu care le-a urat bun venit noilor colegi, iar după intonarea imnului de stat al României, fiecare dintre cei cincisprezece polițiștii a rostit cu emoție și bucurie jurământul de credință față de patrie şi de cetățenii în slujba cărora suntem în fiecare zi.

Cei cincisprezece agenți de poliție vor întări rândurile structurilor de ordine publică, fiind repartizați la posturile de poliție comunală pentru care au concurat respectiv Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Negoi, Moțăței, Apele Vii, Daneți, Valea Stanciului, Gighera, Gângiova, Argetoaia, Cernătești, Sadova și Ostroveni.

Noii colegi se vor afla, pentru următoarele 6 luni în perioada de tutelă, fiind repartizați pe lângă polițiști cu vastă experiență profesională, care le vor împărtăși din secretele muncii de poliție.

De asemena, în perioada următoare, proaspeții polițiști vor urma și cursuri de perfecționare la unitățile de specialitate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS