16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Fluturi“ - de Irina Binder, volumul III Editura For You

„Fluturi“ – de Irina Binder, volumul III Editura For You

fluturivol3

Cartea „Fluturi“ semnată de Irina Binder a fost publicată în 2012 de editura For you ilustrând o poveste de dragoste bazată pe o experiență reală.
Romanul, un fenomen fără precedent, aduce, odată cu acest ultim volum, deznodământul poveștii de iubire dintre Irina și Robert.
„Oamenii nu ne aparțin. Asta aveam eu să învăț în urma experiențelor trăite în ultimii ani. Nu ne aparțin nici măcar oamenii pe care îi iubim cel mai mult, cei cărora ne dăruim în totalitate, cei cărora simțim că le aparținem pe vecie. Nu ne aparțin nici părinții, nici copiii, nici prietenii. Nimeni.
Cu toate că uneori ne promit că ne vor însoți până la capătul drumului nostru, oamenii au dreptul să ne abandoneze oriunde pe parcursul lui. Ei ne pot părăsi fără nici un motiv și pot alege alte drumuri, alături de alți oameni. Sau pot muri. Pe neașteptate. Uneori foarte tineri, uneori chiar și copii.
Putem fi abandonați și părăsiți fără nici un preaviz. Vor încerca să ni se smulgă din suflete cu o brutalitate greu de înțeles și de suportat. Uneori vor reuși, alteori ne vom încăpățâna să-i păstrăm în sufletele noastre, fiindcă suntem dependenți de ei și fiindcă nu știm să trăim fără ei“, notează Irina Binder în volumul nou apărut pe piață.
Protagoniștii se confruntă acum cu tensiuni ireconciliabile și cu sentimente devastatoare. Irina Binder își poartă cu magie cititorii prin meandrele unor suflete mistuite de pasiuni puternice și de slăbiciuni profund umane. Ce va prevala: fiorul iubirii unice și desăvârșite sau simțul datoriei față de cei dragi? Oare iubirea adevărată este imposibilă?
Voce a tinerei generații, Irina Binder este citită și respectată de mii de oameni. Autoarea se numără printre cei mai citiți scriitori români, iar primele două volume din „Fluturi“ au ocupat timp de trei ani locul întâi în topul vânzărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS