8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateB&G Gaz Auto: „Instalaţiile noastre oferă şi estetică, şi calitate“

B&G Gaz Auto: „Instalaţiile noastre oferă şi estetică, şi calitate“

În ultima vreme, oamenii au început să fie din ce în ce mai preocupaţi de reducerea consumului, atunci când vine vorba de maşina lor. Drept urmare, apelarea la instalaţiile GPL, care determină recuperarea investiţiei într-o perioadă relativ scurtă, reprezintă cea mai bună alternativă pentru toţi posesorii de autoturisme şi, în special, pentru cei care folosesc automobilele în scopuri comerciale, cum ar fi serviciile de transport persoane şi taxi.
Raportul calitate-preţ este cel mai important aspect de care cei interesaţi de instalaţiile GPL ţin cont, iar printre companiile care reuşesc să satisfacă acest criteriu se numără B&G Gaz Auto Craiova. B&G Gaz Auto foloseşte instalaţiile de calitate italiană de tip OMVL, pe care clienţii craioveni, dar şi din alte zone ale ţării le apreciază datorită reducerii de consum pe care o generează. De exemplu, un autoturism care are un consum de benzină de 14 litri, după montarea instalaţiei GPL va ajunge la un consum de doar 8 litri.
Având în vedere calitatea produselor oferite de B&G Gaz Auto, la doar câteva luni după înfiinţare, clienţi din Milano şi Roma au apelat la serviciile firmei olteneşti deoarece costurile totale s-au dovedit mai avantajoase în România decât în Italia, iar calitatea la fel de bună. De asemenea, cei care se ocupă de astfel de servicii spun că investiția într-o instalație de gaz se recuperează rapid, datorită economiilor pe care instalațiile OMVL le aduc.

B&G Gaz Auto oferă posibilitatea plăţii în rate

Pentru că B&G Gaz Auto îşi propune să ofere tuturor proprietarilor de maşini posibilitatea să apeleze la asemenea instalaţii, s-a hotărât să aprobe plata în rate a instalaţiei GPL. „Scopul nostru este să-i ajutăm pe oameni, oferindu-le cele mai bune instalaţii GPL, care vizează atât partea calitativă, cât şi pe cea estetică. De-a lungul experienţei noastre am observat că un client mulţumit ne-a recomandat întotdeauna persoanelor apropiate şi astfel am ajuns să ne impunem pe piaţă. În plus, alt atu al nostru îl constituie preţurile extrem de avantajoase“, a declarat Daniel Modoalca, managerul B&G Gaz Auto.
Şi pentru că există multe persoane reticente care şi-au pierdut încrederea din cauza experienţei neplăcute privind instalaţiile cu gaz, B&G Gaz Auto oferă trei ani garanţie, iar în cazul în care apar probleme, instalaţiile GPL sunt înlocuite în cel mai scurt timp posibil.

Adresa: Şoseaua Popoveni, nr. 5
Telefon: 0764.181.377
E-mail:
[email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS