17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcurorii DNA au pus în mișcare o acțiune penală pe numele lui Relu Fenechiu

Procurorii DNA au pus în mișcare o acțiune penală pe numele lui Relu Fenechiu

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 23 iunie 2016, a inculpatului Ion Krech, la data faptei director al Direcției Tehnologia Informației din cadrul Ministerului Justiției și membru în comisia de licitație, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

De asemenea, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Relu Fenechiu, la data faptelor deputat în Parlamentul României, cu privire la infracțiunile de trafic de influență, în formă continuată și spălare a banilor.

Inculpaților Krech Ion Și Fenechiu Relu li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.
Astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, Relu Fenechiu se află în stare de detenție, în executarea unei pedepse privative de libertate ca urmare a încheierii judecății într-un alt dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS