Acasă Actualitate Gara centrală din Bruxelles a fost evacuată din motive de securitate ...

Gara centrală din Bruxelles a fost evacuată din motive de securitate

-

Gara centrală din Bruxelles a fost evacuată astăzi, la ora locală 12:00, la ordinul poliției, iar circulația trenurilor a fost întreruptă o jumătate de oră mai târziu, între gările Bruxelles-Nord și Bruxelles-Midi, transmit LaCapitale.be, 7sur7.be. și 20minutes, citate de Agerpres.

Două valize abandonate au fost găsite în Gara centrală din Bruxelles, în apropierea ghișeelor, a explicat purtătorul de cuvânt al poliției federale, Peter De Waele, care a adăugat că poliția nu vrea să-și asume niciun risc. Circulația trenurilor a fost întreruptă din ordinul poliției către ora locală 12.30, a anunțat Societatea Națională de Căi Ferate Belgiene (SNCB) pe contul său de Twitter. Trenurile continuă să treacă prin fața Gării centrale, dar fără să oprească.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.