Acasă Actualitate Craiova: Concursul internațional ”Interferențe Culturale în Context European”, la cea de-a X-a...

Craiova: Concursul internațional ”Interferențe Culturale în Context European”, la cea de-a X-a ediție

-

Palatul Copiilor Craiova vă invită sâmbătă, 18.06.2016, începând cu ora 09.00, la o manifestare de amploare ce se va desfășura la Centrul Multifuncțional din Craiova, și anume a X-a ediție a Concursului internațional INTERFERENȚE CULTURALE ÎN CONTEXT EUROPEAN- secțiunea dans modern.
Acest concurs este cuprins în Calendarul Activităților Educative Naționale 2016, aprobat MENCS, domeniul A8-culturi și civilizații. Vor participa trupe de dans de la Palate și Cluburi ale Copiilor din întreaga țară. Și-au anunțat prezența un număr de aproximativ 600 de copii, părinți și cadre didactice de la aceste instituții. Concursul este organizat cu sprijinul ISJ Dolj și DJTS Dolj, parteneri ce suștin constant aceste activități.

Mirela MARINESCU
Mirela MARINESCU
Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.