14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe

Percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe

În această dimineață, poliţiştii din Capitală efectuează 7 percheziții domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi pun în executare 15 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane bănuite de furt.

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 7 percheziții domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi pun în executare 15 mandate de aducere, într-o cauză complexă ce reuneşte mai multe dosare penale de furt, prin metoda „împrietenire”.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, bănuiţii s-ar fi prezentat la domiciliile unor persoane de vârste înaintate şi sub pretextul că oferă servicii de deratizare a imobilului sau verifică instalaţiile de furnizare a gazelor naturale, ar fi pătruns în locuinţele acestora, de unde ar fi sustras bani şi diverse bunuri de valoare.

Prejudiciul adus părţilor vătămate se ridică la aproximativ 90.000 de lei.

Audierile în cauză vor fi efectuate la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS