15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(UPDATE) DN2 blocat din cauza unui tir încărcat cu butelii care a luat foc

(UPDATE) DN2 blocat din cauza unui tir încărcat cu butelii care a luat foc

Un tir încărcat cu butelii a luat foc pe DN2E85 pe raza localității Mihăilești, în județul Buzău, circulația rutieră fiind întreruptă la această oră în zonă, între orașele Urziceni și Buzău. Incendiul a pornit de la partea din spate a încărcăturii și ulterior focul s-a extins și la butelii. Zona este izolată și, de temea acestor explozii, pompierii nu se pot apropia de tir pentru a încerca să lichideze incendiul, scrie b1.ro

„Din informațiile ajunse la noi de la colegii de la ISU Buzău, este un camion care are butelii pe gaz. Inițial, a început de la roți, din ce am înțeles. Important este că ISU a acționat la evacuarea populației pe o razî de 500 de metri ca să nu fie un pericol, în cauza unei explozii mai mari”, a explicat Raed Arafat.

UPDATE

Potrivit primelor cercetări, un camion care transporta circa 800 de butelii a avut o pană de cauciuc, iar, în timp ce se depana pana, a luat foc. Nu au fost înregistrate victime omeneşti. Au fost luate măsuri de evacuare a persoanelor care locuiesc în zonă. La faţa locului s-au deplasat doi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în vederea coordonării cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Ministerului Public.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS