21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInspire Cinema deschide șase săli de film în Mercur Center

Inspire Cinema deschide șase săli de film în Mercur Center

Inspire Cinema se deschide joi, 9 iunie, începând cu ora 12.00, odată cu inaugurarea Mercur Center, în corpul nou al acestuia, la etajul patru. Cinefilii sunt așteptați să experimenteze alt concept cinematografic, fiind primul multiplex din Craiova, cu o suprafață totală de 1.900 de metri pătrați, șase săli de cinema integral digitale, dintre care patru echipate cu tehnologie 3D de ultima generație, iar două cu tehnologie 2D.
Inspire Cinema este al patrulea cinematograf din rețeaua națională de cineplexuri dezvoltată de firma Pro Solutions, care colaborează cu toți distribuitorii importanți de filme din România, și va proiecta cele mai noi și de succes producții, atât românești, cât și internaționale.
Sălile de cinema sunt dotate cu echipamente de cea mai bună calitate: sisteme de proiecție 3D MasterImage și Christie Digital- lider mondial în ceea ce privește proiecția de cinema, sunet Dolby Digital Surround, dar și cu scaune confortabile de o calitate superioară.
Cu un design futurist, multiplexul are o capacitate totală de 580 de locuri, fiecare sală având între 88 și 102 locuri, fiind incluse și unele special destinate persoanelor cu dizabilități. Zone de lobby cu spațiu generos, o cafenea și un bar, dar și o terasă cu vedere panoramică sunt special amenajate pentru petrecerea timpului liber. Tot aici se pot organiza și petreceri pentru copii sau corporate, cu vizionare de film.
„Inspire Cinema va acoperi cererea de vizionări de film ale spectatorului craiovean, oferindu-i o experiență inedită, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație din domeniu. A fost o desfășurare de forțe, s-a muncit intens pe parcursul ultimelor luni pentru amenajare, investiția totală ajungând la 1.200.000 de euro. Acum totul este gata până la cel mai mic detaliu și așteptăm aproximativ 25.000 de spectatori să îi treacă pragul lunar“, a spus Adelina Radu, PR Inspire Cinema.
Important de menționat este faptul că biletele pot fi rezervate și achiziționate și on-line, evitând astfel timpul petrecut la casele de bilete. Filmele vor rula zilnic, de luni până duminică, în intervalul 10.00 – 24.00. Programul actualizat al acestora și mai multe informații le găsiți pe site-ul www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS