18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Avion din Al Doilea Război Mondial, prăbuşit lângă New York

Avion din Al Doilea Război Mondial, prăbuşit lângă New York

Un avion din timpul Celui De-Al Doilea Război Mondial s-a prăbuşit vineri în Râul Hudson din Manhattan, iar un cadavru a fost recuperat din aeronavă, au spus autorităţile locale, citate de Reuters, informează hotnews.ro.

Administraţia Federală pentru Aviaţie a spus că avionul era un Thunderbolt P-47 de epocă, fiind una dintre aeronavele ce decolaseră de pe aeroportul Republic din Farmingdale, New York.

Un reprezentant al Poliţiei New Jersey a spus că avionul era în zonă pentru Săptămâna Flotei, o celebrare a membrilor a navigatorilor militari. Celelalte două avioane s-au întors cu bine pe aeroport.

Potrivit The Guardian, unii martori din zonă au spus că au văzut cum avionul a făcut cale întoarsă faţă de direcţia iniţială, lăsând fum în urmă, dar au crezut că acesta face acrobaţii.

Trei ore mai târziu, scafandrii au recuperat corpul unui bărbat de 56 de ani din Thunderbolt-ul scufundat. Acesta a fost identificat drept William Gordon din Key West, Florida.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...