30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrevă a angajaţilor care asigură transportul pasagerilor și încărcatul bagajelor pe Aeroportul Henri Coandă

Grevă a angajaţilor care asigură transportul pasagerilor și încărcatul bagajelor pe Aeroportul Henri Coandă

Angajații care se ocupă de încărcarea și descărcarea bagajelor din avioane întrerup activitatea vineri din cauza condițiilor de lucru.
Sindicatul liber de handling aeronautic a anunțat că declanșează greva de avertisment vineri, nemulţumiţi de program, dar şi de nivelul de salarizare. Pe perioada grevei, avionele TAROM si a altor companii aeriene nu vor fi încărcate sau descărcate cu bagaje. „Hotărârea de a declara greva a fost luată cu respectarea condiţiilor prevăzute de lege, pe perioada desfăşurării grevei, participanţii la grevă vor proteja bunurile unităţii, fiecare salariat aflat în grevă aflându-se la locul său de muncă. Sindicatul pune în vedere conducerii societății că orice eventual act sau fapt prin care o persoană este constrânsă, împiedicată sau influenţată să renunţe la grevă reprezintă infracţiune şi se pedepseşte în consecinţă” , au explicat liderii de sindicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS