5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJudecătoria Sectorului 4 a respins candidatura lui Piedone la Primăria Sectorului 4

Judecătoria Sectorului 4 a respins candidatura lui Piedone la Primăria Sectorului 4

Judecătoria Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia nefiind definitivă, scrie Mediafax.

Judecătoria Sectorului 4 a decis respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia nefiind definitivă, fostul edil având 24 de ore la dispoziţie pentru a contesta hotărârea.

Biroul electoral a admis candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, din partea PPU-SL, după ce pe 19 aprilie magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis că semnăturile de susţinere pe care le strânsese nu sunt valabile. Ulterior, Cristian Popescu Piedone a strâns alte semnături şi şi-a depus candidatura. Biroul Electoral al Sectorului 4 a respins lista candidaţilor PPU-SL pentru Consiliul Local, deschisă de Cristian Popescu Piedone, pe motiv că acesta s-a înscris în partid după ce au fost strânse semnăturile necesare depunerii listei. „Lista PPU(SL) a fost admisă în primă fază de biroul electoral al Sectorului 4 fără mine. Partidul a început să strângă semnături cu mult timp înainte, iar eu, fiind cap de listă, cum am ajuns acolo… O aberaţie. Am făcut contestaţie la Judecătoria Sectorului 4 şi în decursul zilei de joi se va pronunţa. Nu este nicio problemă. Intrarea mea în partid a fost pe 20 aprilie, iar pe 21 am fost şi desemnat ca şi candidat. Rămâne la opţiunea partidului până în ultima zi pe cine pune pe liste la consilii”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Piedone este urmărit penal după tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat în noimebrie 2015 din funcţia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declanşate de tragedie, şi susţinea la aceea vreme că se retrage din viaţa politică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS