Acasă Actualitate Trei eleve din Craiova au obținut premii speciale la Olimpiada de Pedagogie...

Trei eleve din Craiova au obținut premii speciale la Olimpiada de Pedagogie

-

Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie, organizată în această săptămână la Colegiul Național ”Ștefan Velovan” din Craiova, s-a finalizat marți seara, cu premierea elevilor. Județul Dolj a fost reprezentat de șase eleve, iar trei dintre ele au obținut premii speciale. Elevele premiate sunt Roxana Mariana Bobaiță elevă în clasa a X-a, care a participat la disciplina  Teoria și practica instruirii și evaluării, Alexadra Ana-Maria Tîrziu, elevă în clasa a X-a, care a participat la proba de Psihologie specială și Elena Loredana Ghiță care a participat la disciplina ”Managementul clasei de elevi”. ”Olimpiada de Pedagogie și Psihologie – faza națională a fost organizată la Craiova, după 20 de ani. A fost o onoare pentru Colegiul ”Ștefan Velovan” să găzduiască această competiție la care au participat 196 de elevi din 40 de județe și aproximativ 100 de cadre didactice. Județul Dolj a ocupat un loc onorant la această olimpiadă, obținând trei premii speciale. Recompensarea elevilor pentru aceste premii a fost făcută de sindicatul FSLI dar și de firme locale ”, a precizat Ionuț Pătularu, directorul Colegiului ”Ștefan Velovan” din Craiova. La Olimpiada de Pedagogie, au avut posibilitatea să participe doar elevi de la liceele de pedagogie, fiind o competiție școlară vocațională.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.