10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziții DNA la CJ Sibiu

Percheziții DNA la CJ Sibiu

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziții la Consiliul Județean Sibiu într-un dosar privind posibile fapte de corupție în legătură cu achiziții publice la prețuri supraevaluate, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Până în acest moment prejudiciul s-ar ridica la peste 130.000 lei.

DNA a anunțat miercuri că procurorii efectuează percheziții în 5 locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2014 — 2015.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticoruptie — Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015.

În cursul zilei de 20 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale”, se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS