Acasă Actualitate Craiova: Copilărie şi adolescenţă fără griji!

Craiova: Copilărie şi adolescenţă fără griji!

-

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova s-a implicat în mai multe activităţi organizate de diferite instituţii de învăţământ preuniversitar, în cadrul programului „Şcoala Altfel”. Azi, sub egida „Copilărie şi adolescenţă fără griji!”, jandarmi din cadrul acestei unităţi au desfăşurat o serie de activităţi la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară şi Şcoala gimnazială „Sf. Dumitru”, din Craiova. Zeci de elevi au putut urmări o serie de exerciţii realizate cu ajutorul câinilor de serviciu din dotarea Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. La finalul activităţilor elevii au putut vizita standurile cu tehnica şi materiale specifice jandarmilor. Activităţi similare vor fi desfăşurate pe întreaga perioadă de derulare a programului „Şcoala Altfel”.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.