Acasă Actualitate Bruxelles: Parchetul federal anunță încă două inculpări pentru terorism

Bruxelles: Parchetul federal anunță încă două inculpări pentru terorism

-

Parchetul federal belgian a anunțat marți inculparea a încă două persoane pentru „participare la acțiunile unui grup terorist, asasinate teroriste și tentative de asasinate teroriste”, în legătură cu o ascunzătoare a celulei jihadiste de la Bruxelles, relatează AFP, Reuters și cotidianul La Derniere Heure, în ediția online.
Smail F., născut în 1984, și Ibrahim F, născut în 1988, au fost plasați sub mandat de arestare de judecătorul de instrucție responsabil cu dosarul atentatelor din 22 martie de la Bruxelles, a precizat Parchetul.
Cei doi sunt inculpați pentru „participare la acțiunile unui grup terorist, asasinate teroriste și tentative de asasinate teroriste, în calitate de autor, coautor sau complice”, menționează sursa citată.
Smail F. și Ibrahim F. ar avea legătură cu închirierea unui apartament pe strada Casernes din Etterbeek, unde poliția a efectuat sâmbătă percheziții.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce au căutat românii pe Google în 2019

La final de an, Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2019. Căutările anului 2019 scot în evidență oamenii,...