www.sport.ro

Parchetul federal belgian a anunțat marți inculparea a încă două persoane pentru „participare la acțiunile unui grup terorist, asasinate teroriste și tentative de asasinate teroriste”, în legătură cu o ascunzătoare a celulei jihadiste de la Bruxelles, relatează AFP, Reuters și cotidianul La Derniere Heure, în ediția online.
Smail F., născut în 1984, și Ibrahim F, născut în 1988, au fost plasați sub mandat de arestare de judecătorul de instrucție responsabil cu dosarul atentatelor din 22 martie de la Bruxelles, a precizat Parchetul.
Cei doi sunt inculpați pentru „participare la acțiunile unui grup terorist, asasinate teroriste și tentative de asasinate teroriste, în calitate de autor, coautor sau complice”, menționează sursa citată.
Smail F. și Ibrahim F. ar avea legătură cu închirierea unui apartament pe strada Casernes din Etterbeek, unde poliția a efectuat sâmbătă percheziții.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.