24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtentate la Bruxelles: 75 de persoane încă sunt spitalizate

Atentate la Bruxelles: 75 de persoane încă sunt spitalizate

Un număr de 75 de persoane rănite în atentatele comise pe 22 martie la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană încă se află în spital, relatează vineri agenția de presă Belga, citată de Agerpres.

Patru belgieni au fost externați în ultimele zile, iar un pacient a fost repatriat în Israel. La începutul săptămânii, doi dintre răniți au fost repatriați în SUA, iar un altul în Germania.

Doi pacienți au fost internați în spitale din Franța specializate în cazuri de arși.

Circa 40 dintre persoanele încă spitalizate se află în secțiile de terapie intensivă, ceea ce se explică prin gravitatea și particularitatea rănilor suferite pe 22 martie.

În ceea ce privește numărul celor decedați în atentatele de la Bruxelles, marți seară bilanțul a fost revizuit în scădere, de la 35 la 32 de decese, ‘după o verificare detaliată’, potrivit ministrului belgian al sănătății, Maggie De Block.

Toate cele 32 de victime în urma atacurilor teroriste produse în capitala belgiană au fost identificate. Magistratul desemnat pentru identificarea victimelor, Ine Van Wymeersch, a precizat că este vorba despre 17 cetățeni belgieni și 15 cetățeni străini. Optsprezece victime aveau dublă cetățenie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS