10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePavel Badea și-a lansat candidatura la Primăria Craiova

Pavel Badea și-a lansat candidatura la Primăria Craiova

Candidatul PNL la Primăria Craiova, Pavel Badea, și-a lansat astăzi programul cu care vrea să câștige fotoliul de edil-șef al orașului, înconjurat de principalii oameni ai partidului, în frunte cu co-președinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga, și candidatul la președenția Consiliului Județean Dolj, Nicolae Giugea. Badea și-a prezentat programul de dezvoltare al Craiovei, pe care l-a supus dezbaterii publice, ”pentru ca propunerile craiovenilor să poată fi incluse în acest program”, mergând pe ideea că ”o primărie se câștigă nu doar cu un candidat bun, ci și cu un proiect bun”.
Reprezentanții PNL nu au dorit să comenteze situația actualului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susținând că este vorba de un caz pe rol, în care ultimul cuvânt în are justiția. ”Nu este un avantaj sau un dezavantaj pentru noi, suntem pregătiți să concurăm cu un candidat foarte serios din partea PSD, atât pentru Primărie, cât și pentru Consiliul Județean”, a precizat Vasile Blaga. ”Nu partidele politice stabilesc verdicte, nici măcar parchetele, ci instanțele. Consider că se face o campanie națională de victimizare a unor oameni, de către unele televiziuni, fără să se știe ce se află prin dosare. Dar trebuie respectată, în același timp, și prezumția de nevinovăție”, a spus și Alina Gorghiu.
La rândul său, Pavel Badea a subliniat că este ”trist faptul că la Craiova pentru a doua oară un primar este luat de DNA, pentru că toți din oraș avem de pierdut, având în vedere că suntem în competiție cu alte orașe pentru atragerea de investitori”. ”Eu vreau să candidez cu primarul Lia Olguța Vasilescu și vreau să înving PSD-ul la Craiova. Asta îmi doresc. Restul candidaților nu reprezintă un obstacol pentru mine”, a afirmat Badea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS