16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComercianții verificați de polițiștii doljeni

Comercianții verificați de polițiștii doljeni

În această perioadă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu inspectori din cadrul Departamentului de Inspecții al MADR au organizat, în municipiul Craiova, mai multe acțiuni și controale pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor și fructelor”.
În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat 16 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, iar in urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 95.000 lei.
Totodată, oamenii legii au confiscat aproape 2 tone de legume-fructe în valoare de aproape 5 000 lei.
Astfel că, în urma controlului efectuat la o societate comercială, din Piața Centrală din Craiova, polițiștii au constatat că, reprezentanții societății ofereau spre vânzare cantitatea de 400 kg legume și fructe, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei dispunându-se totodată confiscarea cantității de legume și fructe, în valoare de 1600 lei, pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS