Acasă Actualitate Secretarul general al NATO condamnă atentatul de la Bruxelles și sporește nivelul...

Secretarul general al NATO condamnă atentatul de la Bruxelles și sporește nivelul de alertă

-

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, și-a exprimat astăzi tristețea profundă față de atacul laș din Bruxelles care „este un atentat împotriva valorilor noastre și împotriva societăților noastre deschise”, scrie Agerpres.

„Mă simt profund trist de atentatele de la Bruxelles. Numărul victimelor este tragic’, a declarat Stoltenberg, potrivit unui comunicat de presă. ‘Suntem cu toții belgieni și alături de aliatul nostru, Belgia, în această zi sumbră’, a adăugat șeful NATO, citat de EFE. ‘Este un atentat laș. Un atentat împotriva valorilor noastre și a societăților noastre deschise. Terorismul nu va învinge democrația și nu ne va răpi libertățile”, a susținut Stoltenberg, care a anunțat că NATO a sporit nivelul de alertă la sediul său din Bruxelles, va rămâne ‘vigilentă’ și va urmări îndeaproape situația.

Cel puțin 26 persoane au murit în atentatele comise marți pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și în stația de metrou Maelbeek, aflată în apropierea instituțiilor europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine la „Repriza de Sud“

Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Conducătorul fotbalului judeţean este invitatul lui Alexandru Vîrtosu la...