Acasă Actualitate Directorul general şi cel administrativ al companiei Tarom, revocaţi din funcţii

Directorul general şi cel administrativ al companiei Tarom, revocaţi din funcţii

-

Christian Heinzmann, directorul general al companiei Tarom şi Tiberiu Ticlea, directorul administrativ au fost revocaţi din funcţii, ieri seară, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.
Gabriel Stroe care este directorul financiar al companiei, va fi directorul general interimar, iar Florin Susanu, directorul de operaţiuni de zbor, va prelua funcţia de director general adjunct interimar, au mai declarat aceleaşi surse.
Consiliul de Administraţie al Tarom s-a reunit aseară, de la ora 21.00 iar directorul general al companiei, Christian Heinzmann nu a participat, acesta invocând motive de sănătate. Este a doua şedinţă a Consiliului de Administraţie al Tarom din ultimele patru zile.
Administratorii Tarom au decis vineri să-l suspende din funcţie, de la 22 martie, pe directorul general al companiei, Christian Edouard Heinzmann, ca urmare a unor deficienţe de management, a anunţat ministrul de resort, Dan Costescu.
Corpul de Control al ministerului Transporturilor a publicat concluziile controlului efectuat la Tarom potrivit cărora compania nu a respectat Codul Muncii şi nu a implementat toate acţiunile din planul de management, fapt ce a dus la curse anulate şi pierderi pentru companie de un milion de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS