Acasă Actualitate Atentatele de la Bruxelles ar fi fost revendicate de Statul Islamic

Atentatele de la Bruxelles ar fi fost revendicate de Statul Islamic

-

Statul Islamic ar fi revendicat atentatele de astăzi de la Bruxelles, potrivit unui comunicat al agenției Amaq News, citat de rt.com.
Anterior, susținători ai ISIS au salutat, pe rețelele sociale, atentatele din capitala belgiană, notează Adevărul.
„Statul vă va obliga să vă reevaluaţi calea de o mie de ori înainte să aveţi curajul de a ucide din nou musulmani şi să ştiţi că musulmanii au acum un stat care să îi apere”, a scris un susținător al Statului Islamic.
De altfel, se pare că serviciile secrete belgiene au primit luni, informația potrivit căreia se pregătește un atac la Bruxelles, fără a ști data și locul.
Totodată, presa rusă scrie că serviciile speciale din Rusia ar fi avertizat autoritățile cu privire la sosirea a doi teroriști pe teritoriul țării.
Ar fi vorba despre doi bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 33 de ani care ar fi plecat la sfârșitul lunii februarie din Belarus, cu destinația Belgia și ar fi fost antrenați în tabere jihadiste din Siria.

ȘTIRI VIDEO GdS

Publicul nu are acces în incinta OCPI Dolj

Măsurile luate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj, la jumătatea lunii martie, în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului...