19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci dosare de cercetare penală pentru infracţiuni în trafic

Cinci dosare de cercetare penală pentru infracţiuni în trafic

Poliţiştii doljeni au întocmit ieri şi astăzi cinci dosare de cercetare penală pentru infracţiuni privind regimul circulaţiei, persoanele în cauză fiind depistate fie conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, fie conducând un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals, fie conducând fără a poseda permis de conducere. Iată şi exemplele oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, în cazul celor cinci infracţiuni.
„În noaptea de 18/19 martie, în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe M. Alin, 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului, având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea de 18/19 martie, ora 02.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Craiova, în timp se aflau în serviciul de patrulare, au observat un autoturism suspect, al cărui conducător atunci când a văzut echipajul de poliţie a mărit viteza de deplasare. Poliţiştii au trecut la urmărirea acestuia, reuşind să-l oprească pe strada Henry Coandă. Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui T. Bogdan, 24 de ani, din comuna Coşoveni, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Totodată, întrucât emana miros de băuturi alcoolice, doljeanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În data de 19 martie, în jurul orei 16.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – BDNE, în timp ce patrulau pe DN 6, în afara localităţii Cârcea, l-au depistat pe S. Claudiu, 24 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie. De asemenea, pe autoturism erau montate plăcuţe cu un număr de înmatriculare bulgăresc, ce aparţineau unui alt autoturism.
În data de 19 martie, în jurul orei 16.45, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Craiova, în timp ce patrulau pe bulevardul Ştirbei Vodă, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla M. Costinel, de 18 ani, din comuna Terpeziţa, judeţul Dolj. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.
În noaptea de 19/20 martie, în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe V. Gheorghe, 46 de ani, din comuna Brădeşti, care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS