12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiron Mitrea rămâne în închisoare

Miron Mitrea rămâne în închisoare

Miron Mitrea rămâne în închisoare, după ce Tribunalul Constanţa a respins contestaţiile depuse de acesta la soluţiile date de Judecătoria Medgidia, care, în două rânduri, respinsese solicitările fostului ministru, decizia de astăzi a instanţei fiind definitivă, scrie Mediafax.

Miron Mitrea a solicitat Judecătoriei Medgidia, în 10 februarie şi 29 februarie, eliberarea condiţionată, cererile sale fiind însă respinse de instanţă.

El a contestat hotărârile la Tribunalul Constanţa, iar magistraţii au decis, astăzi, să le respingă, hotărând ca fostul ministru al Transporturilor să rămână în închisoare. Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, în februarie 2015, la doi ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de luare de mită. El a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă începând cu data de 13 februarie. Condamnarea definitivă la doi ani de închisoare a lui Miron Mitrea fost decisă după doi ani şi trei luni în care dosarul fostului senator s-a aflat pe masa judecătorilor şi după ce rechizitoriul procurorilor a trebuit refăcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS