9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Acțiuni pentru prevenirea furturilor din buzunare

Craiova: Acțiuni pentru prevenirea furturilor din buzunare

Polițiștii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Craiova  și Secţiilor Urbane de Poliție au organizat ieri în municipiu o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din genți și buzunare. Astfel, polițiștii s-au deplasat în locurile aglomerate din municipiu, Centrul Vechi, Piața Centrală, Piața Craiovița Nouă, centrele comerciale, dar și în mijloacele de transport în comun unde au desfășurat activități preventive de informare a cetățenilor și conducătorilor mijloacelor de transport în comun pentru adoptarea unei conduite preventive în timpul deplasării, pentru a nu deveni victime ale hoților. Totodată, craiovenii au fost îndrumați să sesizeze polițiștii de fiecare dată când iau la cunoștință de săvârșirea unei fapte de natură penală.
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat-o și pe  P. Somna, de 23 de ani, din Craiova, care, în data de 29.09.2015,  în timp ce se deplasa pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a sustras din geanta Lucianei N., de 31 de ani, din Craiova, un telefon mobil.
Prejudiciul cauzat în valoare de 1000 de lei, a fost recuperat. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS