11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali audiat la DNA în dosarul Popoviciu

Gigi Becali audiat la DNA în dosarul Popoviciu

Gigi Becali a ajuns la DNA în această dimineaţă. Patronul echipei Steaua este acuzat de mărturie mincinoasă, după ce nu a mai recunoscut la Curtea de Apel București, denunțul dat în 2006 în dosarul în care omul de afaceri Gabriel „Puiu” Popoviciu este judecat în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa. ” Sunt chemat în dosarul Puiu Popoviciu. Mărturie mincinoasă nu are cum să fie, nu am ce să mint. Infracţiunea de abuz este pe acte dacă a facut evaluare mai mare, orice aş declara nu are relevanţă”, a spus Becali la intrarea în sediul DNA.

 

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată, în decembrie 2012, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată și continuată, precum și pentru dare de mită.

În același dosar, au mai fost trimiși în judecată fostul șef al DGIPI Cornel Șerban, Ioan Niculae Alecu, rector al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Mihai Ion Florin Luican, fost prefect al municipiului București, Gabriel Toader, secretar la Prefectura București, Ioan Todiraș, viceprimar al Primăriei sectorului 1 București, Lizeta Minea, secretar la Primăria sector 1 și membru al subcomisiei de aplicare a Legii 1/2000 din cadrul instituției, Gheorghe Petrulian, Ștefan Diaconescu, secretar științific și rector la USAMV București, Petru Pitcovici, șef Divizie Operațiuni din cadrul Direcției Generale Anticorupție din MAI și Andrei Mihai Bejinaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS