15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNiciun candidat pentru funcţia de director de casă de asigurări de sănătate judeţeană nu a trecut proba scrisă a concursului

Niciun candidat pentru funcţia de director de casă de asigurări de sănătate judeţeană nu a trecut proba scrisă a concursului

 

Dintre cei 47 de candidaţi pentru funcţiile de preşedinţi-directori generali ai caselor de sănătate judeţene şi OPSNAJ, niciunul nu au trecut examenul scris al concursului din data de 2 martie.
Dintre aceştia un număr de 15 candidaţi au absentat, iar unul a fost eliminat din concurs.
Contractele de management ale preşedinţilor-directori generali ai caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie 2015 în urma actualizării indicatorilor de performanţă, anunţa CNAS în luna octombrie a anului trecut.
CNAS preciza atunci ca pâna la organizarea concursurilor de ocupare a acestor posturi au fost numiţi prşedinţi-directori generali interimari.
Modificarea în propoţtie de peste 50% a indicatorilor de performanţă generali şi specifici şi cerinţele specifice postului de preşedinte-director general s-a realizat ţinând cont de actualele obiective ale sistemului de asigurări sociale de sănătate.
CNAS preciza, la acea vreme, că introducerea cardului naţional de sănătate dă o noua dimensiune a activităţii caselor de asigurări de sănătate din punct de vedere al monitorizării, evaluării, validării şi decontării serviciilor medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS