Acasă Actualitate Încă un copil cu sindrom hemolitic ureic va fi externat astăzi

Încă un copil cu sindrom hemolitic ureic va fi externat astăzi

-

Încă un copil doagnosticat cu sindrom hemolitic ureic va fi externat din spitalul Marie Curie. Este vorba despre un băiețel de 10 luni, care timp de două săptămâni, a făcut dializă.
La o lună de la debutul crizei copiilor diagnosticați cu sindrom hemolitic ureic,  6 pacienți încă se mai află internați aici.
Șefa secției de nefrologie, medicul Mihaela Bălgrădean spune că în general, evoluția pacienților internați la începutul perioadei este bună, în timp ce evoluția celor internați săptămâna trecută încă nu poate fi anticipată în totalitate.
Dintre pacienții care rămân internați, un copil are probleme grave neurologice, spune medicul Mihaela Bălgrădean.

ȘTIRI VIDEO GdS

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia