12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziții la persoane bănuite de contrabandă cu produse din tutun

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu produse din tutun

Vineri, 26 februarie, poliţiştii Secției 6 Poliţie Rurală Giubega au efectuat 5 percheziții domiciliare în comuna Giubega, la locuințele unor persoane bănuite de deținere și comercializare de ţigări netimbrate sau cu timbru fiscal eliberat de autorităţile altor state. În urma perchezițiilor, la locuinţa lui C. Vasile, în vârstă de 61 de ani, din localitate, oamenii legii au descoperit 4000 ţigarete, fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă.

De asemenea, la locuinţa lui R. Nicolae, în vârstă de 58 de ani, din localitate, polițiștii au mai descoperit alte 500 ţigarete, fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă.

În aceeași zi, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au efectuat alte 2 percheziţii domiciliare în comuna Verbița, pentru depistarea persoanelor care comercializează ţigări netimbrate sau cu timbru fiscal eliberat de autorităţile altor state. Astfel, la sediul PFA C.L., din comuna Verbiţa şi la locuinţa lui C. Marin, în vârstă de 44 de ani, din comuna Verbiţa oamenii legii au descoperit alte 5900 de țigarete fără timbru de marcaj fiscal. Tot în acest context, polițiștii din Băilești au mai efectuat o percheziție în localitatea doljeană Negoi, unde, la locuința lui M. Iulian, în vârstă de 53 de ani, au descoperit alte 1380 de țigarete fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă.

Cele aproape 12.000 de țigarete fără timbru de marcaj fiscal, descoperite în urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate în vederea predării Direcţiei Regionale de Accize și Operațiuni Vamale Craiova. Polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS