27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Femei cercetate penal pentru comiterea unei înşelăciuni prin metoda distragerii atenției

Dolj: Femei cercetate penal pentru comiterea unei înşelăciuni prin metoda distragerii atenției

Polițiștii din Filiași au fost sesizați ieri de D. Elisabeta, din localitate, angajată la un magazin din Filiaşi, cu privire la faptul că a fost înșelată cu suma de 350 de lei, mai multe persoane care intraseră în magazin pentru a cumpăra diverse bunuri.
Imediat polițiștii s-au deplasat la magazinul respectiv, iar în urma informațiilor obținute și a căutărilor efectuate au depistat în scurt timp, în Filiași cele trei persoane care intraseră in magazin, acestea fiind conduse la sediul Poliției Filiași.
În urma legitimării acestora, oamenii legii au constatat că se numesc S. Maria, de 44 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, R. Luciana, de 31 de ani, şi S. Delfina, de 24 de ani, ambele din Ploieşti, județul Prahova.
Anchetatorii a stabilit, în urma cercetărilor, că S. Delfina a înşelat-o pe D. Elisabeta cu suma de 350 de lei, profitând de neatenţia acesteia, în momentul schimbării unei alte bancnote de 500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.
Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS