10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Senatoarea Doina Tudor, plasată sub control judiciar

Senatoarea Doina Tudor, plasată sub control judiciar

Senatoarea PNL, Doina Tudor a fost plasată sub control judiciar, după o noapte petrecută în arest.  Doina Tudor este anchetată în dosarul în care fostul său soț, Daniel George Tudor, este cercetat pentru luare de mită, la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară.
DNA precizează că, în perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat în mod direct pe Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro primită de acesta), pentru ca el, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activități de control.
Miercuri, senatorii au încuviinţat cererea DNA de arestare preventivă a Doinei Tudor. 61 de senatori au votat pentru încuviințarea reținerii și arestării, în timp ce 57 de senatori nu au fost de acord cu cererile DNA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...