16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiscovery prezintă în martie documentarul despre tragedia din Colectiv

Discovery prezintă în martie documentarul despre tragedia din Colectiv

Discovery Networks a anunțat premiera documentarului despre „Dezastrul din Colectiv” tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie 2015 în București. Atunci şi-au pierdut viaţa în total 63 de persoane.
„Dezastrul din Colectiv” va avea o durată de 44 de minute și fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22:00.
colectiv
Documentarul „Dezastrul din Colectiv” va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare.

De asemenea, programul va conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum „Alien” (1979) sau „Al cincilea element” (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale.

Pe durata acestui program nu vor fi difuzate reclame, după cum anunţă oficialii postului de televiziune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS