5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRecord de viteză pe o autostradă din România

Record de viteză pe o autostradă din România

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au depistat în trafic, pe autostrada A3 Turda – Borș, un bărbat care conducea cu viteza de 246 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 945 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România, potrivit unui comunicat emis de Poliția Română.

Sâmbătă, pe 20 februarie, poliţiştii care acționează pentru siguranța traficului rutier pe autostrada A3 Turda – Borș au depistat, pe sensul de mers către Borș, un bărbat, de 26 de ani, care conducea un autoturism cu viteza de 246 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, conform Codului Rutier. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Respectați regulile de circulație, cei dragi vă așteaptă acasă!

Poliţiștii amintesc că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS