22.8 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de trafic pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de trafic pe mai multe drumuri din ţară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza unor evenimente rutiere sau a condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Până la sfârşitul lunii aprilie, circulaţia rutieră pe podul Giurgiu – Ruse se va desfăşura alternativ, pe o bandă, pe sectorul kilometric 64+525 – 64+940, din cauza unor lucrări. Este posibil ca în zilele cu trafic intens să se formeze coloane de autovehicule. Pentru evitarea aglomeraţiei, pot fi folosite şi alte puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria:
– Calafat (rutier);
– Bechet (trecere cu bacul);
– Zimnicea (trecere cu bacul);
– Călărași (trecere cu bacul);
– Negru Vodă (rutier);
– Vama Veche (rutier).

Pe autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

DN7C (Transfăgărăşan) este închis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) și 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu), în vederea evitării situaţiilor ce pot periclita siguranţa circulaţiei, din cauza fenomenelor naturale extreme (căderi de stânci, alunecări de teren etc.).

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, în zona Siriu, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone din cauza lucrărilor de reparaţie a unui viaduct (la kilometrul 85+534 de metri). Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

Pe DN57 Orșova – Moldova Nouă, la km 65+600, între localităţile Şviniţa (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş-Severin), circulaţia rutieră a fost reluată în condiții normale, pe ambele benzi. Amintim că, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, circulaţia a fost întreruptă începând cu data de 16 ianuarie 2016, iar din data de 10 februarie 2016 s-a desfăşurat pe jumătate de cale, cu restricţie de gabarit de înălţime (maximum 4 m).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS