5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele Erdogan a anunţat că au fost arestaţi deja 14 suspecţi îm urma atentatului de la Ankara

Preşedintele Erdogan a anunţat că au fost arestaţi deja 14 suspecţi îm urma atentatului de la Ankara

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că 14 suspecți au fost arestați în legătură cu atacul terorist comis miercuri la Ankara și că numărul victimelor ar putea crește, relatează DPA.
El a subliniat că Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), Partidul Uniunii Democratice (PYD, kurd) și ramura sa armată, Unitatea de protecție a poporului (YPG), miliții kurde siriene, sunt responsabile de acest atac, în pofida negărilor grupărilor kurde.

Erdogan a afirmat că și atunci când liderii PKK și PYD afirmă că atacul nu are nicio legătură cu ei, dovezile și documentele din cadrul serviciilor de informații și Ministerului de Interne indică implicarea lor, potrivit Agerpres.
Președintele islamist conservator turc, Recep Tayyip Erdogan, a promis miercuri seară să riposteze după atentatul cu mașină capcană contra unor vehicule militare, care a făcut cel puțin 28 de morți în centrul capitalei Ankara, potrivit celui mai recent bilanț oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS