6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă un bebeluş internat la spitalul Marie Curie a murit

Încă un bebeluş internat la spitalul Marie Curie a murit

Al treilea bebeluș a murit la Spitalul ”Marie Curie” în această după-amiază, informează B1 TV. Este vorba despre o fetiță de un an și patru luni care era internată la secția de Terapie intensivă. Fetița se afla în stare gravă iar medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Într-o conferință de presă susținută marți, șefa secției de Nefrologie de la Spitalul ”Marie Curie”, Mihaela Bălgrădean, a declarat că este foarte greu să se descopere cauza exactă a acestei boli.

”Pe de o parte este boala care afectează organele, pe de altă parte sunt mijloacele terapeutice extrem de invazive care pot să contribuie la evoluție. Este foarte greu să dovedim cauza exactă a acestei boli. Boala are toate semnele ei clinice și o etichetăm ca atare, însă în aproape 90% din cazuri nu se depistează cauza”, a mai explicat medicul.

Tot astăzi, ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, a declarat că în acest caz vor fi aplicate sancțiuni în momentul în care se va constata că cineva a greșit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS