15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAviz favorabil cererilor de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

Aviz favorabil cererilor de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat, astăzi, aviz favorabil cererilor DNA de reținere și arestare preventivă în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, a anunțat vicepreședintele acestui for, Ciprian Nica, informează Agerpres.
„Rezultatul votului cu privire la reținerea lui Nicolae Păun — 13 au votat ”pentru” reținere, doi ”împotrivă” și trei abțineri. Cu privire la arestare, 13 au votat ”pentru”, doi ”împotrivă” și trei abțineri”, a anunțat vicepreședintele Comisiei juridice, Ciprian Nica. El a adăugat că Nicolae Păun nu a fost prezent la ședința comisiei, deși a fost invitat.
În cazul lui Mădălin Voicu, la cererea de reținere, 10 deputați au votat „pentru”, iar 9 „împotrivă”, în timp ce la cererea de arestare preventivă 10 deputați au votat „pentru”, iar 8 „împotrivă”.

Vicepreședintele Comisiei juridice a precizat că vor fi înaintate Biroului permanent două rapoarte, unul în privința deputatului Mădălin Voicu și unul referitor la Nicolae Păun, iar plenul va fi cel care va decide în final cu privire la cererile DNA.

Ședința plenului în care vor fi discutate rapoartele va avea loc cel mai probabil miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS