13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJulituri și vânătăi pe trupurile copiilor familiei Bodnariu

Julituri și vânătăi pe trupurile copiilor familiei Bodnariu

Acuzaţii grave făcute de familia Bodnariu la adresa autorităţilor norvegiene. Cei doi soţi spun că băieţii lor  sunt plini de vânătăi de când au ajuns în custodia Protecţiei Copilului din Norvegia. Autorităţile de la Oslo neagă însă acest lucru, potrivit b1.ro.

Marius şi Ruth Bodnariu au rămas fără cei cinci copii pe 17 noiembrie 2015. De curând, ei au putut să-i vadă, pentru prima oară, pe cei doi băieţi ai lor. Revederea a fost însă umbrită de câteva aspecte care i-au îngrijorat pe părinţi.

„Matei avea pe spate o julitură urâtă şi vânătăi, iar Ioan avea vânătăi pe faţă. La întrebările părinţilor prin care se cereau detalii, reprezentanţii Barnevernet nu au dat prea multe explicaţii, trecând repede peste aceste aspecte. Explicaţiile lor erau că, din vina lui, Matei a căzut pe spate, iar Ioan s-a împiedicat pe scări şi a căzut cu faţa de trepte”, a spus pastorul Cristian Ionescu, desemnat purtător de cuvânt al familiei în acest caz.

Cei doi soţi spun şi că unul dintre băieţi s-a plâns că mama surogat la care stă a râs de cântecul său creştin favorit. Soţii Bodnariu sunt îngrijoraţi şi din cauza celor două fete, după ce au aflat că una dintre acestea vrea să se tundă la zero, iar cealaltă să îşi pună cercei deşi convingerile religioase ale părinţilor sunt împotriva acestui lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS