17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrenuri InterRegio cu tarif Regio

Trenuri InterRegio cu tarif Regio

CFR Călători a anunţat că pasagerii pot călători cu tarife mai mici cu anumite trenuri InterRegio care sunt tarifate la nivelul trenurilor Regio (vezi Anexa 1). De asemenea, abonamentele la trenuri de tip Regio sunt valabile la unele trenuri InterRegio.

Astfel, tariful* unei călătorii pe distanța Craiova – București Nord este de 33,40 lei (pentru IR 1592) față de tariful inițial de 60 lei, iar pentru o călătorie de la București Nord la Pitești tariful este de 19,40 lei (pentru IR 1783), în loc de 34,90 lei tariful întreg la tren IR, clasa a 2-a.

Tarifele Regio sunt valabile doar la clasa a 2-a, pentru biletele de tip: preț întreg, copil, la toate ofertele comerciale (bilet dus-întors, bilet minigrup, etc.) precum și pentru facilitățile emise în baza unor acte normative la care călătorii plătesc și ei o parte din tarifele de transport, respectiv pentru: elev, student, pensionar.

La aceste trenuri stundenții pot efectua un număr nelimitat de călătorii plătind doar 50% din tarif tren Regio la clasa a 2-a, numai în baza legitimației de student.

Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete și de la agențiile de voiaj din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă achiziţionarea biletelor de tren în avans:
Online de pe www.cfrcalatori.ro;
De la automatele XsellKiosk din gări;
De la terminalele ZebraPay din spații și centre comerciale;
De la distribuitori autorizați (agenții de turism acreditate).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS