Acasă Actualitate Corpul de control al ministrului Justiției efectuează verificări la Penitenciarul Poarta Albă

Corpul de control al ministrului Justiției efectuează verificări la Penitenciarul Poarta Albă

-

Corpul de Control al ministrului Justiției efectuează, începând de vineri, o acțiune de control la Penitenciarul Poarta Albă, ca urmare a ordinului dat de Raluca Prună, informează MJ, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MJ, controlul vizează verificarea modului de respectare a drepturilor și libertăților persoanelor private de libertate, precum și a oricăror alte încălcări ale dispozițiilor legale.

„În baza ordinului ministrului Justiției, Raluca Prună, inspectori din cadrul Corpului de Control al ministrului aparținând Ministerului Justiției efectuează, începând de astăzi, 29 ianuarie 2016, o acțiune de control la Penitenciarul Poarta Albă. Acțiunea de control are ca obiective principale verificarea modului de respectare a drepturilor și libertăților persoanelor private de libertate, precum și a oricăror alte încălcări ale dispozițiilor legale dacă aceasta rezultă pe parcursul controlului”, se arată în comunicat.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.