Acasă Actualitate Soția lui Gheorghe Funar s-a stins din viață

Soția lui Gheorghe Funar s-a stins din viață

-

Sabina Funar, soţia fostului primar al Clujului, Gheorghe Funar, a decedat joi, 28 ianuarie, la vârsta de 65 de ani, după o suferinţă îndelungată, potrivit www.monitorulcj.ro.

 Sabina Funar  a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Finanţe, în anul 1974, la UBB Cluj. Ea era profesor universitar  din 2001 la USAMV Cluj la departamentul de ştiinţe economice unde preda marketing, tehnica operaţiunilor bancare, burse de mărfuri şi valori. Sabina Funar era doctor în Agricultură şi Horticultură, specializarea Management şi Marketing în Agricultură.

Sabina Funar a fost, de asemenea, consilier de conturi în Plenul Curţii de Conturi a României în perioada 2008-2014. Înmormântarea va avea loc cel mai probabil sâmbătă la Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.