11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraficul feroviar între Braşov şi Sighişoara a fost redirecţionat temporar

Traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara a fost redirecţionat temporar

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a anunţat că traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara a fost redirecţionat temporar pe un singur fir circulaţie în zona Mureni-Beia, după ce o autoutilitară a derapat de pe şoseaua paralelă cu calea ferată şi a rupt stâlpul de înaltă tensiune care alimentează linia de contact. Echipele feroviare se află deja la faţa locului şi intervin pentru înlocuirea stâlpului şi remedierea deranjamentului tehnic.
La nivelul întregii reţele feroviare se circulă în continuare în condiţii de iarnă, în majoritatea judeţelor fiind întregistrate şi la această oră temperaturi foarte scăzute, ceea ce poate conduce la întârzieri în graficul anumitor trenuri, pe fondul unor deranjamente tehnice produse la materialul rulant.
De asemenea, tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în sud-estul ţării trenurile vor circula şi în cursul acestei zile tractate cu locomotive Diesel, pe secţiile Medgidia – Tulcea Oraş şi Slobozia Veche – Urziceni.
CFR SA recomandă pasagerilor să se informeze telefonic pe tot parcursul acestei zile, înainte de plecarea la drum, la gara din localitate despre orarul trenurilor. De asemenea, informaţii despre ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara sunt accesibile pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS