Acasă Actualitate Protestele de la Chişinău continuă

Protestele de la Chişinău continuă

-

Mii de persoane s-au adunat joi în faţa Parlamentului moldovean, pentru a protesta faţă de învestirea Guvernului condus de democratul Pavel Filip, sediul Legislativului fiind păzit de mii de angajaţi ai Ministerului de Interne, care au format un cordon de securitate, relatează Jurnal de Chişinău.
Liderii Platformei DA cer alegeri anticipate pentru că acestea, în opinia lor, sunt unica soluţie de depăşire a crizei.
În jurul clădirii Parlamentului s-a format un cordon impresionant de poliţişti, în condiţiile în care mii de angajaţi ai Ministerului de Interne au fost dislocaţi pentru a asigura ordinea.

Potrivit site-ului ipn.md, protestatarii s-au adunat mai întâi în Piaţa Marii Adunării Naţionale, de unde s-au îndreptat spre Parlament pentru a continua protestele împotriva învestirii Guvernului Filip. În faţa legislativului sunt deja sute de manifestanţi, susţinători ai Partidului Politic Partidul Nostru şi ai Partidului Socialiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...