10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCel puţin cinci oameni au murit şi 20 au fost răniţi într-un atentat în faţa ambasadei Rusiei din Kabul

Cel puţin cinci oameni au murit şi 20 au fost răniţi într-un atentat în faţa ambasadei Rusiei din Kabul

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar alte 20 au fost rănite în atentatul produs miercuri în faţa amabasadei Rusiei din Kabul, anunţă Ministerul afgan de Interne, citat de site-ul agenţiei TASS.

„Bilanţul preliminar este de cinci morţi şi 20 de răniţi”, a transmis Ministerul afgan de Interne, potrivit Mediafax. „Atentatul a vizat un autocar care transporta oficiali afgani”, a declarat o sursă de la ambasada Rusiei din Afganistan. „Din informaţiile existente până acum, niciun funcţionar al ambasadei Rusiei nu a fost rănit în atentat”, a precizat sursa citată.

Un atentat cu maşină-capcană a avut loc miercuri în faţa ambasadei Rusiei din oraşul Kabul, informează presa afgană, citată de site-ul agenţiei Sputnik. Funcţionari ai reprezentanţei diplomatice ruse au confirmat că au auzit „o explozie foarte puternică”. Potrivit site-ului TOLOnews, explozia a fost provocată de o maşină-capcană şi sunt numeroase victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS