21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateActorul Bill Murray candidează pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii

Actorul Bill Murray candidează pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii

Actorul Bill Murray, în vârstă de 65 de ani, a şocat întreaga opinie publică din Statele Unite, marţi, anunţând, din reşedinţa sa din Charleston, Carolina de Nord, că va candida la alegerile prezidenţiale americane din 2016, potrivit ABC News.

„M-am gândit la acest lucru de ceva vreme, iar acum mi se pare momentul potrivit. Nu-mi plac cei mai mulţi dintre candidaţii care concurează în prezent la preşedinţie. Bernie Sanders pare un tip decent, dar toţi ceilalţi candidaţi, după părerea mea, sunt nişte lepădături”, a declarat Bill Murray.

„Aşadar, fac acest anunţ oficial, chiar acum, chiar aici. Sunt Bill Murray şi voi candida la alegerile prezidenţiale din Statele Unite în 2016″, a continuat starul american.

Atunci când reporterii prezenţi în faţa casei sale din Charleston i-au adresat câteva întrebări despre planurile sale de îmbunătăţire a vieţii cetăţenilor americani, Bill Murray a spus: „Cred că va trebui să devenim personal responsabili. Cred că dacă poţi să ai grijă de tine însuţi şi, abia apoi, să ai grijă de altcineva, acesta ar trebui să fie felul în care să trăim. Cred că ne-am obişnuit ca altcineva să aibă grijă de noi, însă eu nu cred că altcineva va fi mai bun decât noi înşine când vine vorba despre a avea grijă de propria persoană”.

Deocamdată, nu este clar partidul politic în care se va înscrie Bill Murray.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS