16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO parte din tinerii din TARGU-JIU ar putea pierde terenurile primite de la Primarie pentru case

O parte din tinerii din TARGU-JIU ar putea pierde terenurile primite de la Primarie pentru case

 

Tinerii care au primit din partea Primăriei Târgu-Jiu în urmă cu cinci ani terenuri gratuite pentru a-şi construi locuinţe şi nu au reuşit până în prezent să finalizeze construcţiile vor rămâne fără suprafeţele respective, a declarat primarul Florin Cârciumaru. 
Potrivit acestuia, în perioada următoare, reprezentanţii municipalităţii vor convoca la discuţii pe toţi cei care au primit loturi pentru construcţia de case, urmând să fie analizat fiecare caz în parte şi, acolo unde se impune, se va stabili retragerea terenurilor respective şi repartizarea acestora către alţi beneficiari.
„În luna februarie, o să convocăm la o discuţie pe toţi cei care au primit terenuri în baza Legii 15 şi care până acum nu au turnat nici măcar fundaţia. Vom lua fiecare caz în parte şi vom decide ce vom face. Cei care au primit terenurile respective şi nu au construit nimic le vor pierde şi vom organiza o altă repartiţie. Sunt multe încă multe solicitări pe această temă, din păcate însă, la nivel de municipiu, nu mai avem o suprafaţă pe care să o putem folosi pe baza Legii 15, am sperat că vom reuşi acest lucru din momentul în care am primit un teren de la Unitatea Militară, însă avem interdicţie în acest scop”, a spus Florin Cârciumaru. El a adăugat că respectivele loturi atribuite tinerilor sunt în cartierele Preajba şi Narciselor. (sursa AGERPRES)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS