16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAplicaţie cu informaţii în timp real despre poziţia unui tren aflat în circulaţie

Aplicaţie cu informaţii în timp real despre poziţia unui tren aflat în circulaţie

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a anunţat că la această oră circulaţia trenurilor este adaptată în continuare la condiţiile de iarnă. Nici un operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunţat reducerea numărului de curse pentru această zi, în grafic fiind programate să circule peste 1600 de trenuri de călători şi de marfă pe reţeaua naţională.

Pentru informarea în timp real a călătorilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul IRIS care oferă date despre poziţia exactă a unui tren aflat în circulaţie, program care poate fi accesat direct la adresa http://cfr.ro/index.php/cauta-tren.
De asemenea, pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova şi Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren tot pe site-ul companiei CFR SA, prin simpla accesare a link-ului http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.
Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine comunicarea cu operatorii de transport feroviar (OTF) şi va aviza condiţiile de circulaţie pe secţiile de cale ferată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS