11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice

Șoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice

Tot mai mulți șoferi sunt prinși băuți la volan sau conducând fără permis diverse vehicule. Nepăsarea de care dau dovadă este alarmantă, punându-și viața lor și nu numai, în pericol.

Astfel că, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat, ieri, pe E. Valentin, în vârstă de 29 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Arieş. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Șoferul a fost condus la Spitalul nr. 1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor legale.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic și pe V. Vasilică, în vârstă de 37 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe  bulevardul Dacia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul nr. 1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și pe numele acestui craiovean polițiștii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS