Acasă Actualitate Șoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice

Șoferi depistați sub influența băuturilor alcoolice

-

Tot mai mulți șoferi sunt prinși băuți la volan sau conducând fără permis diverse vehicule. Nepăsarea de care dau dovadă este alarmantă, punându-și viața lor și nu numai, în pericol.

Astfel că, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat, ieri, pe E. Valentin, în vârstă de 29 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Arieş. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Șoferul a fost condus la Spitalul nr. 1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor legale.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic și pe V. Vasilică, în vârstă de 37 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe  bulevardul Dacia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul nr. 1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și pe numele acestui craiovean polițiștii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS