17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate40 de persoane care au făcut Revelionul la un hotel din Sibiu acuză simptome de toxiinfecţie alimentară

40 de persoane care au făcut Revelionul la un hotel din Sibiu acuză simptome de toxiinfecţie alimentară

Peste 40 de persoane cazate la o unitate hotelieră din municipiul Sibiu au acuzat, în noaptea de Revelion, simptome ale unei toxiinfecţii alimentare şi au avut nevoie de îngrijirile medicilor, informează Mediafax. 13 dintre acestea, între care doi copii, au fost transportate la spitale din oraş.

”În total, au fost preluate de la faţa locului 13 persoane, doi copii şi 11 adulţi, cu dureri abdominale şi vărsături. Victimele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Judeţean Sibiu”, a declarat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Aceasta a precizat că alte 30 de persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza producerii infecţiei, dar autorităţile din Sibiu au declanşat o anchetă şi vor stabili ce s-a întâmplat, urmând să aplice sancţiunile care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS