23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Temperaturi minime sub -10 grade şi ninsori tot mai extinse

Temperaturi minime sub -10 grade şi ninsori tot mai extinse

-

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis o informare valabilă până duminică, prin care anunță că vremea se va menţine rece în toată ţara, cu minime termice sub -10 grade, iar aria ninsorilor se va extinde treptat.
Astfel, potrivit ANM, în următoarele patru zile se vor înregistra temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger în nord, nord-est şi centru şi local în restul zonelor, cu minime termice sub -10 grade, până în jurul a -18 grade în depresiuni.
Temporar, vântul va avea intensificări pe crestele montane şi în zona litoralului.
Începând din noaptea de 2 spre 3 ianuarie, aria ninsorilor va fi în extindere treptată.

La acestă oră(14.00), la Craiova se înregistrează -3,1 grade.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.